Mil vegades Zapatero
250
post-template-default,single,single-post,postid-250,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Mil vegades Zapatero

Mil vegades Zapatero

Posats a triar entre els dos candidats a la presidència del govern, prefereixo mil vegades a Zapatero que a Rajoy. Suposo que a milions de votants que no militen entre la fe socialista els ha de passar el mateix, el meu cas no és una excepció.

El prefereixo com a català per moltes raons, a pesar de les promeses incomplertes de la pèsima gestió en infraestructures, del regateix constant de les contrapartides a les que obliga l’estatut o de l’abandó d’aquestes tesis federalistes que fa quatre anys ens van omplir d’esperança.

El prefereixo a pesar dels seus fracassos amb el procés de pau, de la seva incapacitat per a formular un canvi de model econòmic creïble, de la falta de valentia a l’afrontar enquistaments centralitzadors de tota la vida o per la seva facilitat a llençar llast quan la situació política es torna irrespirable.

El prefereixo perquè el PP actualment, significa una volta a l’Espanya grisa, el pensament negatiu del mediocre, la falta de llibertat personal i l’enfrontament estèril per simple càlcul electoral. El boicot al cava i la persecució incessant a la nostra cultura, la invasió de iraq, les manifestacions de Salamanca, el PHN, el centralisme, …..

Això sí, el prefereixo sense aquesta majoria absoluta que muta la seva ideologia progressista per un tarannà conservador i perquè llavors tant se me’m fot ZP o Mariano Rajoy.

Il·lustració extreta del bloc de jesade.

Tags:
, , , ,
admin
xarop1@gmail.com

Darrera del nick edp hi trobareu a l'Eduard un català de Girona enamorat de la seva terra i apassionat per internet, la fotografia i els esports de muntanya.

4 Comments
  • admin
    Posted at 11:58h, 24 febrer Respon

    Hola Jordi.

    Jo no voto al PSOE, ni ho faré mai mentre l’opció de CiU exsteixi. El que jo estic dient en el meu post és que donat que o be l’un o l’altre ha d’ésser els guanyador, jo prefereixo que guanyi el PSOE, aixó sí, sense majoria absoluta.

    Salut i € 😉

  • Jordi
    Posted at 11:48h, 24 febrer Respon

    Que trist que voteu al PSOE per a que no guanyi el PP. Hi ha d’altres opcions: Esquerra, ICV, CiU…Si no us agraden, digueu clarament que us identifiqueu amb les idees del PSOE, però no us amagueu darrera el pèssim argument del vot útil. La democràcia no hauria de ser això.

  • admin
    Posted at 13:53h, 13 gener Respon

    hola Mercé.

    Ho tinc clar i la meva preferència també ho és, avui per avui l’opció del PP no és vàlida quasi bé per a ningú a Catalunya ja que no té cap mirament, a fi d’afavorir els seus interessos, d’etzibar a tothom en contra de Catalunya.

    És trist peró és així.

    Salut i €

  • merce
    Posted at 12:25h, 13 gener Respon

    D’aixó es tracta, el pròxim president del govern serà Rajoy o Zapatero. S’ha de triar.

Post A Comment