Amics, comença la Catosfera
285
post-template-default,single,single-post,postid-285,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Amics, comença la Catosfera

Amics, comença la Catosfera

Avui, tal i com s’ha estat anunciant durant els darrers mesos comença la Catosfera,  l’esdeveniment que marcarà les senyes d’identitat del que serà, de fet ja és, el mon del bloggers en català. A un servidor, el Marc Vidal, m’ha fet l’honor de permetre’m participar-hi conduint el taller “Fer un bloc” i us haig de confesar que estic nerviós com quan era petit i la nit anterior esperava els reis.

De Girona, hi participen a mes diferents ponents, l’Eduard Batlle, el Carles Puigdemont el José Antº Donaire i el Didac Lee, tal i com he pogut comprovar amb la gent apuntada en el Tarlà, les puntes de llança de una nombrosa i activa comunitat blocaire que molt bé i aprofitant el terme impulsat pel Toni Ibañez, podriem anomenar com a Girosfera. Ens hi veiem d’aquí unes hores, companys!

4 Comments
 • David
  Posted at 23:12h, 25 Gener Respon

  A veure si no faig massa el mandrós i puc passar-te a veure i a saludar.

 • Jon Kepa
  Posted at 17:02h, 25 Gener Respon

  Ja ens contaràs com va l’esdeveniment.

 • Té la mà Maria
  Posted at 12:25h, 25 Gener Respon

  que tinguis molta sort i que tot vagi molt be
  salutacions

 • merce
  Posted at 11:14h, 25 Gener Respon

  Que vagi be!

Post A Comment