Chapeau, Nicolás | | En veu alta
145
post-template-default,single,single-post,postid-145,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Chapeau, Nicolás

Chapeau, Nicolás

Mira, m’és igual que se’l consideri la nova icona de la “dreta” europea, o que els seus enemics en la veïna França qualifiquin els seus comportaments de dèspotes o dictatorials, tant me fà, Sarkozy s’està guanyant a pols la candidatura a aquest lideratge que la futura “federació europea” estava necessitant.

A Sarkozy se li podrà retreure no cenyir-se al que d’un president de república s’espera, que les seves formes, massa tosca de vegades, xoquen amb l’etiqueta diplomàtica mes elemental o que el seu excessiu protagonisme no és massa compaginale amb el treball en equip que hauria d’imperar en un equip governamental, però que vols que et digui, jo a un governant el prefereixo així.

Per posar-li algun pel, m’hagués agradat que Sarkozy sorgís de l’entorn progressista però per la seva decidida lluita en favor de l’ecologia i la conservació mediambiental, ningú diria que no és així. Quines altres sorpreses ens amagues, Nicolás?.

comentaris a xarop

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.