Chapeau, Nicolás

Chapeau, Nicolás

Mira, m’és igual que se’l consideri la nova icona de la “dreta” europea, o que els seus enemics en la veïna França qualifiquin els seus comportaments de dèspotes o dictatorials, tant me fà, Sarkozy s’està guanyant a pols la candidatura a aquest lideratge que la futura “federació europea” estava necessitant.

A Sarkozy se li podrà retreure no cenyir-se al que d’un president de república s’espera, que les seves formes, massa tosca de vegades, xoquen amb l’etiqueta diplomàtica mes elemental o que el seu excessiu protagonisme no és massa compaginale amb el treball en equip que hauria d’imperar en un equip governamental, però que vols que et digui, jo a un governant el prefereixo així.

Per posar-li algun pel, m’hagués agradat que Sarkozy sorgís de l’entorn progressista però per la seva decidida lluita en favor de l’ecologia i la conservació mediambiental, ningú diria que no és així. Quines altres sorpreses ens amagues, Nicolás?.

comentaris a xarop

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.