La Catosfera el 25, 26 i 27 de Gener a Granollers
170
post-template-default,single,single-post,postid-170,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

La Catosfera el 25, 26 i 27 de Gener a Granollers

La Catosfera el 25, 26 i 27 de Gener a Granollers

En Marc Vidal, m’ha fet arribar avui un e-mail anunciant-me la convocatòria en el darrer cap de setmana de Gener 2008, dies (25, 26 i 27), de la primera edició de la trobada de blocaires .cat. Les jornades servirant per obrir debat sobre la definició de blog o bloc, de la relació i l’influència que aquests estan exercint en els ámbits polítics, culturals, socials, etc. Els actes es celebraran en el Centre Tecnològic Universitari de Granollers i comptaran amb presència de ponents internacionals.

També pels interessats es duran a terme tallers especialitzats sobre videoblocs, disseny, web2.0, etc. i l’objectiu importantíssim de definir un codi étic propi per l’àmbit del .cat.

Un excel·lent oportunitat per a veure’ns les cares i fer amics, espero saludar-vos a tots!

No Comments

Post A Comment