Un circ de tres pistes

Un circ de tres pistes

Passin i vegin srs. la funció està a punt de començar, gaudeixin dels funambulistes del PSOE exercitant-se en el filferro de la pista central a 20 metres del terra i sense xarxa, dels fantàstics malabaristes de coalició Canària en els seus equilibris impossibles a quatre mans damunt del parquet i dels encantadors de serps de ERC. Del contorsionista ministrable de Durán i Lleida i els seus acompanyants de CIU i dels homes bala del PNB.

Del domador de lleons d’Esquerra Unida i dels vomitadors de focs del PP. Del pallasso tonto Múgica, defensor del poble i de la banda de timbals de la COPE, el Mundo i l’ABC. Dels trapecistes de l’Audiència, Garzón i Marlaska executant el triple mortal i tirabuixó i dels escapistes del constitucional, apareixent i desapareixent-se, segons sigui el recurs del PSOE o del PP, del mal aprenent de bruixot Aznar i de la maga Chacón traient coses del barret, tots dirigits per mà mestra per l’home de foc, el Rei.

Passin i vegin srs., i a gaudir i si no els agrada l’espectacle, ho sentim en l’ànima la propera setmana, tornin a insistir.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.