traficant amb nens | | En veu alta
142
post-template-default,single,single-post,postid-142,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

traficant amb nens

traficant amb nens

És molt extrany el que està passant en el Txad, el mes segur és que ens estiguin donant la informació en comptagotes, però a poc a poc es van sabent nous detalls que et posen els pèls com punxes. L’ONG francesa que va patrocinar el viatge, Arca de Zoé, pretenia embarcar cap a Europa a més de 100 nens, que ni eren orfes ni estaven abandonats, falsificant la documentació per a la seva sortida, acollonant.

Els governants del Txad, que pot ser que siguin molt africans, però de ximples no tenen un pèl, van descobrir el pastís davant les denúncies d’algun dels progenitors dels nanos, immobilitzant l’avió en l’aeroport de Abéché i imputant als representants de l’ONG i al personal de la linea aèria espanyola contractada per al transport, càrrecs tan greus com els de SEGREST, FALSIFICACIÓ i TRÀFIC DE NENS, el que de no aclarir-se el cas els pot costar fins i tot la pena de mort, déu n’hi do.

Tots els aparells diplomàtics implicats estan removent cel i terra per a aclarir l’assumpte i facilitar la volta dels seus ciutadans, fins i tot el comissionat de ACNUR està intervenint des d’ahir en el tema, no obstant això entre bastidors subjeu el veritable objectiu de l’ONG i la destinació final al que els nens afectats anaven a ser sotmesos.

Que aclareixin primer això i sobretot que ens informin, no és de rebut que en el cas de Madeleine es remoguin fins als inferns i quan els afectats són més de 100 nens, no ens assabentem de gairebé res, potser per que no eren rossos i amb ulls blaus.

Parlen també del tema del Txad:

Comentar a xarop

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.