Picar de peus

Picar de peus

Ens estan fent la guitza i seguirem sense queixar-nos, potser perquè sabem ja la utilitat de qualsevol protesta i tenim com referent massa recent el de les manifestacions contra la guerra de L’Iraq en la qual ens van fer el cas que ens van fer, o sigui cap.

No obstant això internet ens ofereix el mitjà per a fer-ho sense passar fred, ni trastocar plans ja fets, ni havent d’anar pel carrer donat cops a olles i cassoles a la nostra edat, simplement enviant un e-mail, podem explicar les nostres vivències i sentiments als qui des de fa ja anys fan més dificil la nostra activitat laboral, familiar i impossibiliten el correcte descans robant-nos hores del nostre preuat somni, perquè segur que ni s’imaginen com la seva ineptitud influeïx en les nostres vides.

Per si no els coneixíeu ja, us informo dels e-mails d’atenció de qui han convertit el nostre dia a dia en l’ho mes semblant a un lliurament de la saga d’Indiana Jones buscant relíquies en qualsevol temple perdut o a la pràctica extrema de qualsevol modalitat d’esport de risc i aventures en ple Pirineu lleidatà i així pogueu expressar-los el vostre agraïment per haver desterrat la monotonia i l’avorriment matiner al aixecar-se a les 5:30 per a anar a treballar. Aquí els teniu.

Comentaris a xarop

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.