Els papers de Crawford

Els papers de Crawford

Amb la coartada del 11S, George W. Bush tenia la justficació per invair l’iraq, fins i tot abans d’això i com continuació del que va començar el seu pare amb el primer conflicte del Golf aquest era el seu objectiu final o el dels que el manegen. La cobertura internacional que necessitava li van brindar Tony Blair i JMª Aznar, qui durant les diferents converses que varen celebrar fins a culminar en la trovada de les Açores, van ens va portar la invasió que està provocat des de llavors cada dia, centenars de morts i de la que ben aviat s’acompliràn cinc anys.

Si em donés per malpensar en la mateixa proporció que al trio calaveres fer ostentació obscena, peus sobre la taula i whisky a la mà, d’un menyspreu total per la vida aliena, fins i tot em podria imaginar autories conspiratories d’alguna mà negra a la que tota la situació desencadenada després de l’atac terrorista no ha fet més que afavorir els seus càlculs i per res ho situaria en una covacha d’Afganistan.

Per si faltés alguna cosa mes aquesta setmana s’han fet públiques les converses entre Bush i els seus associats en la guerra (papers de Crawford), en les quals es descobrien que els veritables objectius de la invasió, al marge de la pueril justificació de les ADM, eren altres i el seu únic desig, ocupar un lloc en la història i vagi si ho han assolit.

Les conseqüències les coneixem tots, des de llavors aquesta paranoia esquizoide que ho ha envaït tot, servint-los d’excusa als de sempre per a retallar drets, tenir-nos a tots sotmesos a vigilància electrònica, sota una hipotètica amenaça terrorista islàmica, que mancant altres enemics, ha vingut com caiguda del cel.

Us annexo els reportatges publicats en el País que parlen d’això:

Comentaria a xarop

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.