¿Elemental doctor Watson?
130
post-template-default,single,single-post,postid-130,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

¿Elemental doctor Watson?

¿Elemental doctor Watson?

Hauríem d’acostumar-nos a escoltar dels resultats de les investigacions genètiques, afirmacions sorprenents que ens escandalitzaràn, no perquè siguin el resultat d’un procés gestionat amb poques garanties, qualsevol investigador de renom i més un premi Nobel, dota al seu treball d’un rigor notable, sinó per que les conclusions poden afectar pensaments i creences considerats com “políticament correctes“.

L’afirmació del doctor Watson sobre la inferioritat intel·lectual de la étnia negra de entrada sobta i molt, ha rebut un munt de crítiques des de tots els fronts, qüalificant-les de xenòfobes i racistes al ser comparades amb el motlle de pensament social vigent en els nostres dies, però jo em pregunto i si les dades de la investigació corroboressin la veracitat d’aquesta informació?.

Els resultats de la investigació genètica ens aportaràn “veritats incòmodes” i moltes sorpreses i definir ja, des d’aquest moment el que esperem d’elles, que ens diguin la veritat del que descobreixin o el que consideren socialment correcte, perquè si les afirmacions del dr. watson fossin certes, no seria la millor manera de treballar per la igualtat real de tota la humanitat?, ho deixo aquí per a l’anàlisi.

Comentaris a xarop

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.