Windows amb poca Vista | | En veu alta
68
post-template-default,single,single-post,postid-68,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Windows amb poca Vista

Windows amb poca Vista

Els productes de la firma Microsoft, mes concretament les seves SO Windows, han acabat amb la paciència dels soferts usuaris de PC’s ja que a diferència del que passa amb la RENFE a Catalunya, aquí si que existeixen en el mercat altres alternatives per a escollir, per exemple Linux.

Però el que ha estat significatiu de que alguna cosa està canviant en aquest monopoli “de facto” ha estat que els fabricants d’ordinadors, Acer, Dell, HP i Lenovo ja oferixen els seus productes amb els SO Linux i d’altres l’incorporaran en breu (Sony i els seus Vaio).

Usuaris institucionals i corporatius com Google, també estan realitzant el canvi a sistemes oberts i a mesura que l’usuari mig va rebaixant la mitjana d’edat, també és un fet irrefutable en l’àmbit particular.

Al maltractament amb que l’usuari final ha estat sotmès per una actitud més que prepotent del fins a fa poc dominador absolut del mercat, se li ha unit la incapacitat de l’empresa per a desenvolupar productes confiables i amigables ja que els que comercialitza, aporten a parts iguals solucions i problemes, d’això poden donar fe els qui en el passat recent van decidir canviar al nou Windows Vista, el millor argument per a canviar-se a Linux o passar-se definitivament a la família d’usuaris dels iMac.

També en parlen (i no paren):

Comentaris a www.xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.