Unplugged

Unplugged

Estem tan enganxats a la tecnologia que ens costa tant prescindir d’ella per uns moments, gairebé tant com el menjar. La impossibilitat de connectar al nostre correu electrònic o simplement una fallada en la cobertura del nostre mòbil fa que ens sentim tremendament desemparats, aïllats diria jo.

De petit recordo que les tempestes provocaven talls de suministrament elèctric, que emplenàvem jugant a les ombres xinesques a la llum d’una espelma o escoltant contes d’algun dels nostres avis, aplegats al voltant de la llar de foc. Eren altres temps i altres necessitats.

Aquest matí m’he aixecat sense ADSL, una de les conseqüències del terrible temporal que ha assotat Girona aquesta matinada i sense poder portar a terme la meva rutina habitual, llegir correu, visualitzar la premsa del dia, actualitzar el meu welog i navegar a les pàgines amigues. M’ha envaït aquesta sensació tan rara que un sent en ple 2007 al quedar-se “unplugged”.

Com que gràcies a Déu, tinc “enchufe” amb els del servei tècnic m’ha costat una simple trucada telefònica, tornar a situar-me en ple segle XXI. Els petits peatges del que anomenem progrés.

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.