Una sopa a la mosca | | En veu alta
72
post-template-default,single,single-post,postid-72,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Una sopa a la mosca

Una sopa a la mosca

L’alimentació s’ha convertit en una de les obsessions de la nostra societat i no precisament per l’escassesa de l’aliment, sinó pels beneficis que una ingesta sana ens aporta.

Les lloes a la dieta mediterranea, als productes integrals i “light” contrasten amb la visió estranya, grotesca, molt americana, de persones obeses en exageració, però sobretodo el fenomen és cada vegada mes freqüent en els nens.

La nostra societat ha mutat i entre les presses que hem transmès als nostres fills per menjar (fast food), el stress al que ens sotmetem, la falta d’exercici i la nostra necessitat/addicció pel treball, estem construint els fonaments d’una societat malalta d’abundància, quin contrasentit!.

La cultura que va néixer de l’escassetat de diverses guerres, ens va portar la falsa idea que estar gras, era la panacea, sense adonar-nos que aquesta actitud és el que a nivell individual i col·lectiu ens durà al desastre més absolut. Mengem massa i malament.

El greix, com la nicotina, l’alcohol, a la llarga és també letal.

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.