Per un grapat de vots

16 ag. Per un grapat de vots

AL PSOE no li surten les sumes, afronta l’aprovació dels pressupostos del 2008 amb l’única certesa del suport d’IU-ICV i amb això no n’hi ha prou. ZP, o la seva executiva s’han encarregat durant els tres anys de govern, de encabronar als qui tenen la possibilitat de convertir la seva minoria en majoria ERC i CIU i després de tant buscar l’aprovació del PP, fins a avui negada, es troba a quatre dies de les generals sense saber si conta amb suports suficients per a governar.

Les estratègies de partit, sobretot tenint tan pròximes les eleccions, solen tornar-se erràtiques, inexplicables i contradictòries, però els credos polítics fa temps que han mort deixant pas a l’especulació pel poder i al simple càlcul electoral, ni esquerres ni dretes existeixen avui dia.

Cara a la galeria uns diràn als altres “fatxes” i els altres als uns “progres” no obstant això els missatges són cada dia mes iguals, més monòtons i prefabricats.

El pactisme, maleït sia!, ha acabat amb l’emoció de la política i encara que ZP hagi passat els seus tres anys de mandat mentint-nos, mirant de no enutjar al PP, cagant-la amb el procés de pau i “donant suport” a l’estatut que va sortir de Catalunya (per la part del cul), algú dubta que al final trobarà el consens necessari per a tirar endevant?.

Avui en parleen d’aixó:

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.