Titelles | | En veu alta
49
post-template-default,single,single-post,postid-49,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Titelles

Titelles

Zapatero i el seu equip assessor, per fi s’han adonat que, la millor manera d’augmentar l’avantatge de les enquestes en intenció de vot cap a una o altra opció política és la de donar-li entenimentada a Mariano Rajoy. Ell solet s’embolica de tal manera que acaba fent bo a un president regular com ZP i al seu equip polític.

El teatre polític en el nostre país s’assembla tant a la recént finalitzada lliga de fútboln la que CAP equip va merèixer “campeonar”, com dirien els argentins, és tan el baix nivell de la classe política de les nostres institucions que jo situaria en aquest aspecte aquesta desafección per part de més de la meitat dels que podem votar i la preferència de tots aquests a un bon dia de platja o a qualsevol pel·lícula més o menys entretinguda, és així de trist.

El Barça o el Madrid, per a il·lusionar als seus seguidors s’embarquen a gastar el que tenen i el que no, a portar als seus equips les primeres figures mediàtiques disponibles a fi que s’oblidin els desastres passats i es renovi aquesta il·lusió, perduda en alguns casos, o a mantenir-la segons ens hagi anat la pel·lícula, però el que és un fet irrefutable és que a la fi d’Agost tots els socis i simpatitzants comencen amb les piles carregades i les majors il·lusions cap al nou projecte.

En política ni funciona el fitxatge a cop de talonari ni el treball de pedrera. Em fa l’efecte que qualsevol dels dos grans partits incorporen a les seves files segones o terceres espases, gent que en la iniciativa privada pasarian amb mes pena que glòria, simples actors a sou que puguin ser manejats a l’antull d’interessos que nosaltres, els qui vivim arran de terra, desconeixem.

No Comments

Post A Comment