Remors de Pau | | En veu alta
60
post-template-default,single,single-post,postid-60,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Remors de Pau

Remors de Pau

Curiosa la forma en que els EUA contribuïxen a la pacificació d’Orient Mitjà. Llegeixo avui en la premsa que durant el pròxim any contribuiran al benestar de la zona amb un lliurament d’armes als paisos àrabs de més de 20.000US$, però és que a més, faràn el mateix amb Israel, per un valor de 30.000US$. sorprenent si no fora perquè duen fent el mateix els últims 25 anys.

Des que vaig escoltar que la fórmula proposada per l’injustament tractat candidat al “Nobel de la pau”, Geroge Bush per a acabar amb els incendis que any si i un altre també, assolen les masses forestals de Califòrnia, era la tala tots els boscos, no em sorprèn gens de l’executiu nord-americà i dels seus assessors i col·laboradors, tipus Paul Wolfowitz l’inventor del concepte de guerra preventiva i expresident del Banc Mundial .

És com si a un malalt de migranyes li guarissin dels seus mals decapitant-lo o per a evitar les aglomeracions en els geriatrics, enverinessin a la població just abans de jubilar-se, o que per a apagar incendis s’utilitzi gasolina, és que aquests republicans són d’una evidència palmaria, d’un simplisme que fa por, cony.

I la veritat, no deixa de tenir la seva lògica argumental la proposta, si armen a àrabs i israelians fins a les celles i s’eliminen entre ells, els solucionarian el problema i sobre contribuirien al desenvolupament i esplendor de la indústria armamentística nord-americana i si  se’ls escapa algún de viu, !els munten una invasió tipus Iraq i llestos, que para això són els amos del món!.

També al·lucinen amn la mesura:

Comentaris a xarop.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.