El clauet “del jueves”

El clauet “del jueves”

Aquesta setmana, amb el segrest de l’edició de “el Jueves” per ordre judicial (la seva web està també clausurada), he tornat a reviure èpoques passades en les quals la revista va llaurar gran part del seu prestigi sofrint aquests excessos del poder, una setmana era retirada, a la següent multada, i així.

La veritat és que si algú hagués ideat una campanya de márqueting per a promocionar un producte determinat, no hauria tingut tant èxit com el jutge Del Olmo ja que al poc ja s’havien esgotat tots els exemplars posats a la venda i es parlava del setmanari fins a a Singapur.

Justificava Conde Pumpido, el cap dels fiscals, que la portada era “innecessària”, quan el que és realment inecesaria és la monarquia, innecessària i ofensiva la quantitat de milions destinats a procrear un llinatge real producte d’anys de aparellament entre familiars, que es dedica a llegir discursos escrits per uns altres, a estiuejar a l’agost a Mallorca, a esquiar a Vaqueira, a tenir fills com conills en una gàbia daurada o a viure en palauets de 26 habitacions….., sota la sustentació dels nostres impostos, això és el que és innecessari i supérful.

I jo penso que la família reial, alguna vegada durant l’any, cardaran, no? proves més que evidents tenim d’això.

La cosa no funciona quan pel fet de ser Borbó, no pots ser criticat, ni aparèixer en els programes del cor, ni per descomptat ser satirizat de la forma magistral que l’autor ha unit un tema d’actualitat, el dels 2500€ amb l’opinió més que generalitzada que sobre l’ “enorme esforç i dedicació” que la família reial li dedica als seus afers monàrquics i no segueixo perquè a lo millor al Del Olmo aquest l’ofèn també el meu article i em clausura el blog. Vist com van les coses no m’estranyaria.

Avui no m’ha costat gens trovar d’altres que parlin del mateix:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.