Bill, rei, la meva iaia ya era multitasca | | En veu alta
56
post-template-default,single,single-post,postid-56,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Bill, rei, la meva iaia ya era multitasca

Bill, rei, la meva iaia ya era multitasca

Tots crèiem que Bill Gates havia inventat el terme quan l’únic mèrit seu va ser encertar a definir-lo.

La meva àvia ja era multitasca molt abans que Bill hagués nascut, només que el seu cognom era Serra i no Vista o XP. Rentava, planchaba, cuinava, cosia i mirava per la tele el “Dancing Days“, que ja té delicte.

Fumava “Bisonte” sense filtre i “Lola“, fins a en això era una avançada al seu temps i no es “penjava” ni per mal de morir. Per interface una bata de quadres, d’aquestes de les “marujas”, era portable, compatible i amigable i un tros de pa beneït amb els dos néts que la seva filla li va donar, el meu germà i jo i sense perdre ni precisió ni concentració.

Ni va passar de moda ni va necessitar de “reestilyng”(no sé si el terme existeix però queda de conya) va aguantar 89 anys sense una reedició, algun que altre pas per la pelu i prou. Fins a en això li va treure avantatge al “Billipuertas” aquest del Windows, 50 anys abans que ens vingués amb el rotllo de la “multitasca” o la “multifunció”.

No Comments

Post A Comment