Alternativa ciutadana?
44
post-template-default,single,single-post,postid-44,single-format-standard,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,elementor-beta,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21231

Alternativa ciutadana?

Alternativa ciutadana?

Ciutadans, altrament coneguts com “Partit de la Ciutadania”, està celebrant aquest cap de setmana en’l L’Hospitalet de Llobregat, el seu congrés nacional i les desavinences entre les diferents faccions que conformen a la formació fundada per Boadella, Espasa, de Carreres i cia. ja s’han posat de manifest a poc més d’un any vista de la seva creació, per la simple ubicació ideològica, en la qual uns veuen a un partit de centre-esquerra i els altres, socialdemòcrates-progressistes. O sigui, un merder.

El seu actual líder a Catalunya, Albert Rivera ha suspès en l’informe de gestió presentat i l’amenaça d’escisió en diversos grupúscles va camí de concretar-se per poc que els qui es presentaven com la panacea dialogant, en castellà clar, no sàpiguen, no puguin o simplement no vulguin, posar-se d’acord en el més bàsic i és que que amb el nexe d’unió és alguna cosa tan sòlid acom el “anticatalanisme”, pot passar això i moltes altres coses més.

La iniciativa de ciutadans, per definició en els seus orígens, es va presentar com un moviment socialista, NO nacionalista, però ja és curiós que, a qui més vots ha arrossegat hagi estat al PP quan per pura lògica els qui haurien d’haver notat més el seu efecte havien d’haver estat els del PSC, o no?.

Amb tant bagatge polític i ideològic, la iniciativa boadellista, espadera o de carrerista s’ha topat de morros contra el mur ideològic tradicionalista, en el precís instant que van optar per desbordar el got català i iniciar la seva aventura espanyolista de la mà d’una pretesa renovació de l’espectre polític, però és que amics, per a triomfar a Espanya fa falta alguna cosa més que simplement arremetre contra la cultura catalana i les alternatives i solucions proposades no han convençut de la mateixa forma al ciutadà de Cuenca que al de Barcelona.

Mirant la meva bola de cristall com un Rikjard qualsevol, endevino la desaparició de la formació de l’escenari que els va veure néixer a poc més de 12 mesos del seu enllumenament i és que passat l’efecte inicial, els quals els van votar, rebotats per la suavización de l’opció Piqué a Catalunya han vist com en la resta del territori nacional l’estratègia anticatalanista ja la tenien patentada altres, els mateixos que els dels papers de Salamanca, els del pseudoreferendo antiestatutari, els de la guerra de L’Iraq, etc. i clar qui va a votar a l’equip B podent fer-lo per l’A?.

Sempre els quedarà als seus fundadors explicar l’aventura de Ciutadans publicant un llibre, o en una obra de teatre o simplement xiulant una melodia enmig d’un temporal de tramontana.

Partit de la Ciutadania, descansi en pau.

No Comments

Post A Comment